Citrin krystal kvarts egenskaber
Sten / Krystaller / Smykker

Citrin krystal kvarts egenskaber

Citrin er en vidunderlig krystal sten, kendt som “successten”, fordi den fremmer succes, velstand og bringer lykke. Citrin er en sten så lys som din energi. Alt om denne sten udstråler positivitet og glæde. Citrin fremmer især succes i erhvervslivet, og derfor har fået et andet kaldenavn, “købmandens sten”.

Citrin er en gul (forskellige nuancer af gul) variant af kvarts, som stammer hovedsageligt fra Brasilien.

Citrin rydder auraen og fjerner negative energier af enhver art. Familieproblemer forårsaget af negative energier i hjemmet kan også løses og ryddes med citrin. Da Citrin eliminerer negative energier, hjælper den med at danne stabilitet på alle områder, og det er godt for generel beskyttelse. 
Citrin krystal absorberer heller ikke nogen negative energier fra omgivelserne og behøver derfor aldrig energetisk rensning. 

På det mentale område øger Citrin mental klarhed, tillid og viljestyrke, øger kreativitet og fremmer ærlighed.

Emotionelt lindrer Citrin depression, vrede og irrationelle humørsvingninger. Citrin er en sten, der øger selvtillid og bringer glæde til en der bærer den. Citrin reducerer selvdestruerende tendenser. Den kan hjælpe med at overvinde følelsesmæssige traumer og sorg. Sensualitet og seksualitet kan også forøges af Citrin.

Fysisk er Citrin gavnlig for generel sundhed, fordøjelsessystem, hjerte, nyrer, lever, muskler, endokrin system, kredsløbssystem og immunsystem, mod søvnforstyrrelser. Citrin er også god til at fjerne toksiner og overvinde afhængighed.

Citrin ørringe naturlig krystal sten smykker

Den bedste måde at drage fordel af Citrin krystal healende energi er at bære den på kroppen. For eksempel, Citrin øreringe kan hjælpe dig med at tænke klart, frigøre din kreativitet og fantasi.

Køb Citrin Krystaller / smykker